Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

June 16, 2009

award

thanks shima share award ni ngn aku...


so ni lah award tu...


syarat2 nya pulak..


1. copy & paste gambo award-done

2.link balik sape yg kasik...award ni diterima dari : SHIMA ex-college. cun ni mak budak ni..hehehe

3.nyatakan 10 fakta/hobi sblm panjangkan award ni kpd yg lain...so nilah 10 fakta ttg aku:

  • org kelantan
  • dok kat kelantan
  • suka cuba resepi baru.
  • suka msk tomyam & singgang
  • suka kek cokelat
  • suka main hujan
  • suka pantai
  • suka makan org lain masak
  • x suka pgi kat tmpt org ramai...pack
  • penuh ngn perasaan kasih sayang cewahhh

4. ok so sy panjangkan award ni utk

  • klu sudi,sapa yg ada kat blog list tu amik la award ni...
  • kat column i'm ur reader tu sekali ya...
  • sesiapa jer lah bloghop kat blog aku yg tak seberapa ni...

ok daaaaaa



No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi