Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

June 28, 2009

Terima kasih

Hari kamis hari tu dapat hadiah dr mymuslimart
Ada masuk contest dlm blog dia hari tu...
blog tu wat bisnes mcm2 jenguk la blog ni
mcm2 ada
aku tak sempat nk snap pun gift yg dia kasi...
abang buka2 terus dia guna...
yg keychain tu dah sangkut siap2 kat kunci kete...
pastu minyak wangi bonda aku amik..
voucher aku simpan mana tahu nk beli apa2 nnt
pastu dia kasi fridge magnet...
sila ke blog dia...
To admin blog mymuslimart tima kasih daun keladi
klu ada blh cuba lagi...



1 comment:

LiNda said...

wah . tahniah ...

banyak tuh dpt hadiah .

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi