Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

June 11, 2009

tq boss

hari ni boss belanja makan...
huhu tq2x
sedap la siakap tu...
aku mintak siakap 3 rasa
tp yg dtg lain...
tp ok sb dia lebih sedap dr 3 rasa...
beshh2x..
boss lain kali suruh sy reserved lagi ya...
sy ni pakar dlm pilih2 menu ni...
tmpt lain plk ya...

p/s mcm la boss aku baca blog ni.....hihihi perasan jap...takpekan


8 comments:

Mr PenyuBiru said...

apsal bos aku tak blanje aku makan pun. hehe

S.YanaZ said...

Baekk.


-BOSS-

shaliza said...

che'gu; OK

shaliza said...

Mr.PenyuBiru;sy pun blh belanja, nak tak?

Fariena said...

bestnyer boss belanja...

shaliza said...

Fariena;best2x:-)

cmba said...

bile makan makanan org yg belanja..mmg sodappp

shaliza said...

shima;betul...betul...betul...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi