Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 01, 2010

1 april 2010

makin lama makin sikit pulak n3 kat blog ni.
feel nk update to membuak2
tapi tak tahu nak update apa? boleh?
huhuhu kesian.
Bukan takder cite-ada
tapi nak cite kat blog skrg kena tapis.
ada mata2 tengah skodeng.
boring..
kita cite bukan apa,untuk kita juga kan,kang panjang umo,kalu blog ni masih wujud dapat gak kita imbas balik apa yang berlaku.
sikit sebanyak memori tu ada.
tapi biarlah,kalu saya feel nak update jugak,apa kisah update jelah.
nak baca,baca jelah.


No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi