Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 05, 2010

...........

saya rasa seluruh malaysia tahu ttg kematian Din Beramboi.
sb itulah juga saya stuck utk buat new n3.
macam mimpi je.
saya bukanlah fan arwah,tapi pagi2 klu tak dengar dia punya drama sebabak cam tak best.
lawak spontan dia tu yang buat riuh tu.
tapi bila ajal menjemput,mmg tak boleh tidak pasti datang jugak.
Al-fatihah untu arwah.
Saya pasti ramai yang sedih dengan pemergian dia selain keluarga arwah.
dan aznil nawawi antara yang paling terkesan saya rasa.
pasti aznil akan mengambil masa untuk terima.
apa pun yang terjadi,dia tetap tinggalkan kita yang masih meneruskan sisa2 hidup ini.
so teruskanlah...come on!


2 comments:

Diarihatiku1976 said...

betull... dah mcm ada virus plak.. sultan meninggal pun tak glamour mcm ni kan... apapun.. moga-moga rohnya dicucuri rahmat...

shaliza said...

diari;dunia akhir zaman.

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi