Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 01, 2010

virus

saya rasa semua org tahu yang DJ Din Beramboi kritikal (mengikut surat khabar)
Dia suspect terkena virus kencing tikus.
saye pernah tulis pasal tikus jugak sebelum tapi bukan virus cuma wabak yang akan berlaku sekiranya tikus itu membiak.
so kita boleh simpulkan yang binatang ini memang bahaya.
saya pun tak pernah dengar sebelum ni pasal virus ini sebelum kejadian DJ Din.
sila google untuk info lebih lanjut.
macam2 virus attack Malaysia kebelakangan ini.
HINI,selesema burung, selesema b*b*,denggi-> mcm2 la
bila google virus kencing tikus ni,uiii seriau la.
apa pun harap pihak bertanggungjawab boleh cari solution terbaik
dan kita doakan jugak DJ Din kita selamat.
Kita juga sebagai masyarakat ambil inisiatif la jugak.
Jaga kebersihan,sampah2 tu buang kat tempat sepatutnya,
Kalau bukan kita siapa lagi nak buat.
Kebersihan itu penting dan separuh dari iman jugakan.
so jom sama2 kita jaga.


No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi