Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

June 07, 2010

Sweet

suka ngn gambo ni...


nak rush hantar tokmek gi kenduri,tapi sempat lagi snap2.
release tension,sb 3 hari cuti tak gi mana2-abah asyik gi mancing ngn gu2 dia.
huhu

4 comments:

LiNda said...

anak beranak tersenyum..

apalah agaknya yang diperkatakan tuh kannns...

shaliza said...

kak linda; takder apa2 pun.

Anoy said...

haah...gmbr ni sweet je

shaliza said...

dilla;a'a kan.

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi