Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

July 11, 2011

lambat

lambat punch in pagi ni->jln jam ada eksiden....kesian,rasa2nya teruk. 2 buat kete 1 MPV semua teruk...kancil hancus...
.
.
.
lambat untuk setiap sesi pump (akan berlanjutan 3-4 hari)->pump hntr service so terpaksa buat manual, jadinya saya sgt failed...tapi alhamdulillah stil lg boleh even without electric pump,insyaAllah. Biasa saya pump 10-15 minit, skrg amik masa 20 minit (boss minta mahap la ya). Saya ada beli pump manual Pureen...tapi macam kureng la suction dia...so saya try buat marmet, so far alhamdulillah.

not really work for me la bendalah ni, ke tak tahu nak guna weh?
.
.
.
budak dua org tu pun bangun lambat hari ni...biasa syahmi bangun awal->dia jam loceng ibu, tapi hari ni tak bangun pulak dia....best sangat tido gamaknya.
.
.
.
mood penat harung jam dekat sejam (je pun)....huhuhu

2 comments:

nur_ied@ said...

salam kenal...shbt satu negeri!
hmm, blm berpeluang utk merasai lagi momen-momen indah sbg seorang ibu, jd xleh nk bg komen lbh2 pasal pump tu...hehe

rindu nk hirup udara kelate!

shaliza said...

salam....insyaAllah turn ieda pulak...kalu balik kelate tu roger2 la ya..

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi