Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

February 24, 2012

The Breastfed baby


rasanya dah ramai orang tahu kan...cuma untuk berkongsi.

tapikan tolong lah jangan pandang serong pada mereka yang tak breastfed. Adalah tu hal yang tak dapat mereka elakkan. Yang penting kita sebarkan kelebihan BF bukan kondem.

2 comments:

linziana said...

betul tu shaliza.!me sokong.Bukan nak mengkondem, tapi sebarkan kelebihan bf.Moga ade kesedaran sivik untuk mummy diluar sana supaya bf baby mereka ..tul tak?

shaliza said...

Linziana;ya betulll

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi