Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

February 19, 2012

cuti2 weken

oooppsss gambo anak2 tak nampak...

ok ni nampak tapi abah ler yang kena amikkan...
jumaat kami tak kemana...sibuk dok gaduh-kalau tak gaduh tak sah (gaduh lakibini biasala lallaala)
sabtu kami ok dah...hehehe
so jom jln2...kami ke bachok-tok bali-kuala besut.
jalan jauh kemain..tapi gambo takdak pun.
sempat amik kat pantai irama,bachok je.
yang lain sibuk mkn2....
kami suka jugak ke kedai bundle..nak2 time dorang belah guni tu...
bnyk barang2 yang cantik2...nasib baik boleh dapat branded item lagi.
saya pernah dapat tupperware...dan dah selamat tukar dah pun...
nasib lah kan..nanti kalau ada kesempatan saya buat entri belah guni bundled.
InsyaAllah.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi