Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 10, 2012

baju raya

ok ready...satu kotak kain untuk dipos untuk dibikin baju raya...insyaAllah.
alhamdulillah dah setel untuk baju kurung+baju melayu.
lepas ni kita cari baju kasual pulak..
saya rasa prepare awal macam ni boleh jimat bajet.
dari beli sekali harung
orang bajet ciput macam gini lah gayanya berbelanja...

2 comments:

cmba said...

ade 2 sha...
1st - boleh jd jimat n selamat..tak huru-hara nak mencari time pose nanti...

2nd - boleh jd x brp jimat..sbb buleh menambah lagi dr mase ke semase sebelum menjelang detik itu...
hehehehhehehehhe

shaliza said...

shima;hehe..tapi rasanya boleh control la kan...within our budget.Nice:-)

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi