Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 29, 2012

syahmi dah jalan laju.

lama dah tak perasan dalam blog ni..hehe tunjuklah sikit contoh ibu2 penyanyang katanya..huhu

anak jantan saya demam kekdahnya nak tunjuk skill berjalan dengan baik..alhamdulillah.
so now dah takder aksi jatuh terjelepuk ya..siapkan saja kejar dia kat mana2...dan akhirnya pintu rumah kena pasang pagar untuk keselamtan dan untuk mengelakkan orang penat+letih nak mengejar dia....huhu

1 comment:

linziana said...

dah ade anak lelaki nak-nak baru bertatih maknya dah tak boleh nak control ayu wokeh?huhu, based on lin punya experience ,aduhai...semput dibuatnya

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi