Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 08, 2012

bersukan

pakat pkaikan jersey untuk budak berdua tu..

jumaat baru ni kat kampung tu ada wat hari sukan.
jadi kami anak beranak di jemput untuk meriahkan suasana
ingatkan dah cancell sb hujan dipagi hari..
rupanya acara diteruskan..
bukan sukan apa pun...saja nak rapatkan uhkwah katanya...
hihi drp datang nak join saya terus jadi bidan terjun jadi urusetia..
sb urusetia yang betul sibuk dok prepare makanan orang yang datang..
huhu
tapi oklah untuk melancarkan acara katanya..
tolong menolong kita, apa nak kirakan.
jadinya gambo takdok la sb saya sibuk dok berurusetia katanya..sampaikan anak pun pass kat mama dorang (mak ngasuh dorang pun join jugak)....

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi