Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 27, 2013

Muhammad Syahmi: 2 Thn 8bln

Assalamualaikum w.b.t

Syahmi yang super mannja...xleh nak tinggi2 kan suara pd dia...kang sentap..hehehe
Syahmi ni saya ngaku kurang sikit nak ajar proper macam kakak dia dulu...tp dia boleh ikut...hehehe
agak senang sb dia akan dengar dan perati bila kita duk ajar kakak.
lagipun agak culas jugak budak ni duduk belajar- totaly x sama macam kakak...anak lelaki kot:-)
tapi kalau dia boleh ikut tu, insyaAllah takder masalah...lagipun saya ada baca, tak perlu nak torture anak2..biar kan meraka merasai dunia budak2 dia dulu:-) ok let go..hhuhu
yang penting doa ibu jgn pernah putus untuk anak2 kan...

syahmi masih duk menetek...sampai sakit la...sb bukan ada susu dah pun..saja manja..mlm klu nk tido mmg nak kena kasi candu tu dulu...klu tak, tak tido la member...

p/s pakai baju capuk2..ibu basuh 'terkena' clorox..huhu sayang baju tu:-) takper pakai untuk tido mlm pun okay:-)

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi