Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 26, 2013

My 32 ~ 26.11.2013

Assalamualaikum w.b.t

Dalam duk harungi up & down kehidupan dah sampai umo 32 dah pun...alhamdulillah
orang kata umo segini dah stabil kan...okaylah
nak kata senang tu tak jugak...dan nak kata susah pun tak jugak..dok tengah2 la
apa nak lagikan...kalau ikutkan mmg tak pernah merasa cukup...tengok orang ada tu..eh kita pun taknak kalah...huhu...sabooo jerlah
apa pun harap sangat...dgn umo yang dah segini...dah nak hampir kehujung dah pun...bertambahlah ilmu, amal & iman....bahagia tu biasalah..dalm duka pun sebenarya ada bahagia kalau kita tahu menanganinya...insyaAllah.
dan salah satu kebahagian yang tak terucaplah sekarang adalah saya sedang carry satu amanah Allah yang besar hehehe....no.3 is on-the-way:-) Semoga dipermudahkan segalanya..aminnnn


2 comments:

RieNa said...

alhamdulillah. yeayyyyy!! dah brapa minggu ni??

shaliza said...

Riena;TQ...msk trimester ke-2 dah..17minggu

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi