Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

March 02, 2014

Berkereta Kuda

Assalamualaikum w.b.t

Semalam kami anik kereta kuda di Pantai Irama Bachok...
Seronokkkkk...anak2 la..
saya kalau abang tak nak naik sekali memang tak la...sekali pusing jer...sekejap sangat...tapi okaylah nak try kan..sorang RM3...pandai dorang cari duit, baru lagi ni kereta kuda ni...sebelum takder:-)
kereta kuda yang kami naik....hensem kan kuda tu:-)
syahmi baru bangun tido...
kakak & ibu:-)
ada motor ATV jugak...harga sama rasanya...sekali pusing RM3...saya nak naik? kirim salam la....saya offer abah dorang suh bawa budak2, takmo jugak...risau jatuh anak2 dia, iyalah mana ada safety apa2 naik bendalah tu...kalau sorang okay lah:-)

1 comment:

insan marhaen said...

Hat ni yang dipanggil pedati tu. agaknya!

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi