Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

July 02, 2009

1/2 tahun berlalu

wauuu kita dah pun lps half year ek..
emmm cepat betul masa sekarang
tup2 dah setengah tahun...
klu ikut tahun hijrah(bln islam) lg cepat ek..
lgi 2bulan dah nk puasa (saper yg belum ganti tu cepat2 la ganti)
jgn wat2 lupa plk ya...hahaha
en3 bln lps tak kencang mana la...
bln ni tak tahu la mcmna plk...
klu den rajin den update la bnyk2
klu tak kusam dan bersawang la gamaknya
hehehe
mood ni bkn blh kira kan...
so nantikan en3 update seterusnya...
daaaaa
happy weken!!!!!


*p/s kak linda sy kat kelantan...tp blh jer klu nk roger tu...
**p/s knpa la ssh nau nk upload gambo la ni...lama kemain...mls nk nggu




1 comment:

hidet said...

salam..

betul lah..kejap sgt masa berlalu skrg ni...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi