Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 14, 2012

5 tahun....

huhu..
5 tahun berkongsi rasa..
tipu kalau takder sesi tarik2 muka..rajuk2..bengang...hehe

itulah kehidupan berumah tangga:-)
cuma depends pada kita untuk mendepani semua itu:-)
.
.
Alhamdulillah, itu yang patut di panjatkan.
.
dan saya percaya jugak..."sleeping partner" saya tu bukan amik tahu pun tarikh2 ni..
kalau saya nak terasa mmg setiap tahun la makan "jeruk rasa"..hehehe
.
.
jadi sekarang saya dah boleh terima itu semua..
ingat tak ingat lain cerita, yang penting dia lelaki terbaik untuk saya:-)Alhamdulillah
.
.
melepasi fasa pertama rasanya..huhu
masih jauh lagi perjalanan..jika diizinkan:-)
semoga kami akan terus dapat mengemudi kapal kami bersama hingga ke syurga,insyaallah.
semoga dia juga sentiasa diberkati, di beri taufiq & hidayah dlm perjalanan ini...menjadi imam saya & anak2:-)
.
.
gambar berdua terbaru yang senonoh sikit takder la pulak..so gambar 5 tahun lepas pun ok la kan..
kata anniversary:-) 
 hehe...malu2 kucing:-)meooowwwwwww



1 comment:

cmba said...

Tahniah sha....Semoga berbahagia selalu...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi