Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 22, 2012

gigi sakit

gigi ke gusi ek?
tapi mmg sakit
nak kena cabut nampak gaya ni
dah selalu sangat
.
.
eh korang mmg pegi dentist 2x setahun tak?
saya tak pernah pegi sejak lepas sekolah dulu huhu
ada la check masa pregnant kat budak 2 orang tu..
.
.
takut la nak kena cabut gigi pulak..
tak boleh ke cabut gigi macam kecik2 dulu
goyang2 jer dah boleh cabut..hehehe
ini nak kena bius la..pakai2 segala macam benda..taku la pulak nak pegi ni
kang tak pegi merana duk sakit gigi sokmo alahai:-)

1 comment:

RieNa said...

masa tgh sakit tak leh cabut lg,mungkin doc bg ubat thn sakit je dulu. nanti dah tak sakit baru bleh cabut. slmt mencabut gigi. hehe

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi