Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 19, 2013

balik raya jugak

Assalamualaikum w.b.t

Kaklong balik raya jugak tahun ni..balik hari kamis..sabtu dah balik kl..sekejap jer pun
walau lambat..okay lah..yang penting bonda gembira kan..kak long cakap macam semacam jer tak balik kampung...tu yang balik jugak tu:-)
penangan kampung:-)
ni hari dorang balik kl...tak cukup corum pun..semoga jumpa lagi:-)
pagi subuh2 hening hari sabtu dorang dah bertolak balik kl...

2 comments:

Cikda said...

lama ke sekejap tak penting liza,

yg penting moment berjumpa lepas lama tak berjumpa tu memang sungguh bermakna..nak2 hari raya..

:)

Kakzakie said...

Selagi ada kampung kalau ada masa terluang rugi rasanya kalau tak balik raya..

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi