Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 19, 2013

kecelaruan

Assalamualaikum w.b.t

saya ni celaru sungguh...
sebulan saya tak online FB....sepanjang puasa baru ni
bukan apa...saya taknak tgk macam2 cerita yang kawan2 post...
kalau tengok asyik dok teringat2...tapi lepas cuti raya dah on FB
hah sekrang amik..mcm2 hal..
dgn keadan mesir...simpati sgt2 - lemah sgt saya ni..tak mapu buat apa2 pun hanya doa kudus yang boleh diutus...
dengan cerita dera- tak kira lah dera apa pun...tension baca...pastu dengan macam2 komen dari bijak pandai semua...aduhaiiiii
dengan jenayah yang berleluasa - takut la jugakkan..
tension tau...celaru
tak baca nak baca..dah baca fikir macam2 huhuhu

p/s apa saja keadaan dunia sekarang, saya mohon kepada semua kembalilah kepadaNya..insyaAllah.

1 comment:

Cikda said...

salam shaliza,

sama la cam cikda. cikda off line sebluan bulan puasa hari tu.. memang tak sangup tgk apa2 post yang x sepatutnya kita tgk bulan2 mulai tu..

paling kejam di mesir tu la.. cikd apun hanya berpegang pada doa dan zikir je pengubat hati..

selamat hari raya liza, n maaf zahir batin

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi