Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

February 11, 2014

entri kosong:-)

Assalamualaikum w.b.t

soriii la kpd yang datang menjenguk tapi takder apa2 entri...hari jumaat hari tu pun takder entri untuk muhasabah diri...serius tak ingat nak buat:-) sori ya...kang kat last entri 'belajar memaafkan'...jd maafkan lah saya ya...hehehe
selain bz yang biasa2, saya tahap malas saya juga amatlah berat nanang org ganu kate:-)
huhu
sungguhlah malas tahap apa ntah...letih pun satu hal...yelah dah masuk trimester akhir ni...pergerakan pun terbatas...nak masak punyalah berfikir...last2 goreng telo semata...hahaha
apa punya malas daaaa
kakak pegi tadika pun dah seminggu dok bawa roti salut jem...sian dia..tapi kat tadika ada makan time tengahhari tu...tak la kebulur anak saya....ni klu dok sweden dan kena dakwa ni:-) biarkan anak berlapar katanya....
hehehe
ok dah tak tahu nak tulis apa...jaga kesihatan ya kawan2 semua, sekarang dah masuk musim panas ni...banyakan minum air....

1 comment:

Kesuma Angsana said...

slm kenal... yg penting ada juga update dri blog terbiar aje kan.. happy blogging !

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi