Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 08, 2011

berani

huhu
sekarang sy sdh berani pump dr station sy sendiri.
kalau tidak sblm ni nak kn gi pantry-take time & agak tak selesa.
kat tmpt sediri ni agak open..depan pintu bos...nak kena cover molek sikit la...
yang penting selesa sikit dr pantry yang ada sang T tu.
tapi rasanya dorang semua dah tahu, sb susu saya letak kt peti di pantry, jgn salah amik sudahla.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi