Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 13, 2011

Origami

hish mana nak belajar wat origami yang simple.
saya cuma reti buat kapal, kotak & topi.
najibah suka buat kapal...dan ada masa dah boleh buat sendiri, jadi saya rasa nak ajar dia buat benda lain pulak...dengan itu dia boleh nampak wahhh ibu dia leh buat macam2....hehehe
saya ada search kat tenet...tapi macam tak reti pulak tgk cara lipat2 dia tu...baca pun macam tak faham jugak...adoila..

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi