Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 05, 2011

Ombak Rindu

Ala...nak tengok citer tu...
sudah banyak kali baca novelnya.
nak tengok2..bila nak kuar Astro first ni?
semua org review citer ni best...
dalam novel mmg best la..
jgn jadi macam Lagenda Budak Setan sudah..
dlm filem tak menyengat..
tapi kalau baca novel mmg...ummphhh
banyak banyak kali pun tetap meleleh.

4 comments:

Yunus Badawi said...

Kalau nak tengok cepat, pergilah kat panggung.

Anak2 kami pun sarankan saya dan emak Adam pergi menonton citer ni. Tapi tak sempat rasanya.

shaliza said...

YB; Kb takder + saya tak pernah masuk lagi pun...

aNoY said...

aku play safe...tanak tgk. sama mcm lagenda budak setan. Smp la ni tak penah tgk muvi die. kenapa....mungkin sbb expectation aku tinggi kot. dont bother, pi la tgk kalau ade masa.

shaliza said...

dilla; betul tu...kita expect tinggi sama macam novel...aku rasa better deme wat cerita bersiri baru la boleh adapt semuanyakan...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi