Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

July 19, 2012

ameera

dah lama tak tengok samarinda..tapi bila cik Rita berlakon dlm samarinda cerita ameera tu rasa nak tengok..
then follow lah cerita tu...standard la samarinda cerita orang2 kaya..
dah sebab suka kat cik rita tu tengok gak lah...mlm tadi dah habis..
tapi bukan happy ending..huwaaaa
dah nama pun cerita kan..alolo sian ameera..sudah la kena berkongsi, last2 laki pulak eh pergi..
polis tu macam hapa2 jer...dah tahu penjenayah yang mmg diburu..boleh pulak dia balik camtu jer..huhu
tapi ok lah....best lagu dia..andai ku bercinta lagi...sape nyani eh..lupa pulak...
.
.

kalau ikutkan..dah lama tak tengok drama2 kat tv ni
kalau layan pun game BOLA..huhu
kalau tak tengok animal world..berita pun jarang benar tengok:-)
dan sekarang tengok masterchef pulak..baru habis masterchef celebriti kan..
bukan tak nak tengok TV
cerita tu ntah apa2 jer..baik tengok cerita jepun apa kenama tajuknya kat TV Al-hijrah...jam 3.30ptg.. rasanya setiap hari..saya blh tengok weken jerlah..best cerita tu..ala2 Oshin zaman dulu2...ke mmg cerita Oshin tu..tak tahulak pulak..hehehe
.
.
alah melalut pulak..dari cerita ameera ke siaran Tv pulak eh...
sambung lain kali pulak ya...selamat berpuasa semua....

2 comments:

linziana said...

Shaliza lin dah post hari ni tau.:)

shaliza said...

Ok...terima kasih bebanyak ya:-)

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi