Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

July 08, 2012

kalau letih nak layan...

semalam bawa budak ngaji gi pertandingan..mmg tiap tahun pun ada buat..
tapi semalam mmg agak penat la...sebelum ni abang ada & sebelum ni Najibah sorang jer..
semalam dengan hero yang tak boleh duk diam..keje nak mengukur tanah jer..
last2 saya biar dorang dok berguling kat padang tmpt parking.  Najibah mintak dia dok ngn Tokmek taknak...nak jugak dengan Ibu.
Syahmi biasa lah dia..nak jadi taiko...mana2 pegi pun gitulah lagi2 dah boleh lari2 skrg...huhu
video
ok ni video saya amik kat padang tu..nasib cuaca mendung jer..kalau tak huhu silap2 ibu yang sakit kepala...
najibah pulak yang over acting heh...abak mek biasa la speaking bahasa ibunda dia...harap sori lah ya..

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi