Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 18, 2012

Selamat menerima menantu

Selamat la  sudah ank buah sulung saya..bertemu jodoh dengan org Ijok, Kuala Selangor..
jauh jugaklah kami berombongan ke Ijok pada 10 & 11 Nov 2012 lepas
mudah2an cepat dapat baby..tak yah nak plan2..
biar dapat sorang dulu..pastu nak plan ke apa takper..korang muda lagi..
.
.
letih jugak lah..walau pun cuti panjang kan..
berjalan ni badan penat..nak2 pulak saya yang tak biasa travel jauh2..
alhamdullillah..perjalanan selamat, anak2 pun ok.
.
.
saya tak tahu kenapa blogspot ni takleh nak up gambo..
jadinya entri kurang manis sb takder gambo.
.
.
Apa2 pun tahniah untuk kak long & abe lie - menerima menantu
untuk pengantin - semoga bahagia hingga ke syurga.




No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi