Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 20, 2014

Ibu sayang kita kan:-)

Assalamualaikum w.b.t

kesian sungguh saya dengan budak berdua ni...
yelah sekarang ni, kami stop berjalan..time wekend sebab abah dorang sibuk nak siapkan rumah (siap apa yang patut jer pun:-))
.
.
jadi untuk hiburkan dorang ni...saya bakarlah kek..
siap bakar, tunggu sekejap nak potong pun bukan mainlagi dorang...dah ke...dah ke
2-3 kali dah repeat masuk dapur boleh makan ke belum...
eksited masing2
dah boleh potong tu saya kasilah sepiring sorang...
sambil jalan nak makan kek katanya...dorang dok borak....

ibu sayang kita kan kak...dia buat kek untuk kita...katanya si adik:-)
a'a ibu sayang kita...sedapkan kek ibu buat ni (alahai kek butter jer pun anak oiii) buat ibu rasa sebak sangat
---> alololo, buat tu jer pun dah boleh buat dorang happy, kesiannya dorang. sabar ya anak2...lepas dah selesai sikit2 urusan rumah tu kita gi jalan2 ya...

wekend jerlah pun masa untuk dorang...kadang ada jugak rasa menyesal sebab kurang bagi perhatian untuk mereka 2-3 menjak ni...busy semedang mak+pak dorang ni:-)

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi