Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 21, 2014

Selamat Ulang Tahun Kakak sayammmm

Assalamualaikum w.b.t

21/01/2013 - genap 5 tahun anak sulong  saya. Alhamdulillah
5 tahun pinjaman dari Allah untuk kami jaga, didik, asuh dan tumpahkan kasih sayang.
Doa kami agar dipanjangkan limpahan pinjaman ini untuk kami selama yang mungkin, insyAllah.
Diberikan juga rasa tanggungjawab yang menebal dalam diri kami suami isteri untuk membesarkan anugerah berharga ini....doa yang tak pernah putus untuk puteri sulung kami ini (dan untuk anak2 lain jugak:-))....insyaAllah.

Tahun tak tahulah nak buat majlis ke tidak....hehehe
ibu nak jer buat, tapi tulah...dengan macam2 hal...macam takleh nak buat jer..kita sekali harung jerlah nanti ya kakak...kita rai bersama famili kecik jerlah untuk hari ini, insyaAllah ada rezeki kita buat majlis dengan budak2 ngaji macam tahun2 lepas ya:-)

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Sayang anak ibu, Nur Najibah Sazli Hisham:-)

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi