Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 14, 2008

Birthday Wishes

hari ni 14/08/2008 nk wish b'day greeting kat someone....
Selamat Hari Lahir....harap dia dipanjangkan umo...murah rezeki....& diberkati Allah sentiasa.
dia ni kawan yg betul2 blh dibuat kawan...respect sgt kat dia...
w'pun dia takkan baca blog ni...& aku takkan wish in person kt dia dh skrg...due to new status...
aku still ingat...dan tak salah kan...so this entry is dedicated special to Aliyas Abas....
Tak tahu la kat mn skrg dia...i'm wish u greet...

3 comments:

ita.itu said...

happy bday..semoga panjang umur dan murah rezeki..amin

S.YanaZ said...

Aminnnn...


Kawan???
ha.ha.

shaliza said...

kak ita;amin...
s.yanaz;hehehe.....kawan tul la...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi