Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 11, 2008

roadblock

seminggu dua ni mmg bnyk tul roadblock.....
semua jln aku rasa ada...
jln nk ofis aku ni ada satu...
sebelum ni tak pernah lak aku kn tahan
aku notice mmg cermin kete kecik aku tu gelap sikit...
abg la pndai2 nk tinted...hehehehe slh kan org:-)
so semalam aku cam biasa la drive nk balik keje....sekali kn tahan...
aku wat muka selamba ke tepi jalan...
dia mintak ic/lesen aku kasi....
pastu check2 kete kecik aku....
then dia suh aku jalan....
horey....selamat...klu tak mau jln 2-3 rat kan...
haih nk kn buang ke tinted tu erk...
tp klu buang tak cun la plk aku rasa...
bior je la kan...
aku rasa dorang (geng JPJ) ni tgh wt training tu...
sb aku nengok semua budak2 je...yg senior just duduk sambil nengok2 je....

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi