Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 19, 2008

horeyyy

yeyeyeye...hr ni leh blk awl....adik boss kawin....dia kasi 1/2 day hr ni...
best nyer la...tp sp nk drive ni nk gi kenduri tu...mls nyer aku...hadiah x beli lg ni...
member aku pun hr ni gak...jauh tu kat Tok Bali...x pgi rasa lain plk...
apa2 pun aku doakan semua nya bahagia hingga akhir hayat...

4 comments:

ita.itu said...

wah kalo hari half day kan best..hehe

shaliza said...

kak ita;mme best kak....nk2 bos sporting habis...hehehe

mummysyafie said...

aik..macam mana lak adik boss nak kawen leh dapat half day..hihihihihi

shaliza said...

mummysyafie; biasa la kak company tu dia yg pny so dia bg la 1/2day tuk gi kenduri adik dia tu...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi