Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 21, 2008

indah

hmmm indah sungguh hr ni....disebabkan nk rush ke klinik aku x sedia breakfast pagi ni...
so kami pun dating la bersama....wahhhh
pagi2 dh keluar....pesan kat mak nnt org tapau sarapan....
mkn la kami bak merpati dua sejoli cewahhhh....huhu
ssh tau nk sarapan kat luar...abg x suka....hr ni aku b'jaya gak pujuk dia...
mls sebenarnya nk bngun bapak awal....nk prepare breakfast...huhuhu...
mmg awal aku smpi kat klinik...org kt klinik gomen kena pgi awl2 kan...
kang nnt bapak lama nk tgu...
tp takder la lama mn pun...
tak smpi sejam aku dh setel semua....so blh la aku msk awl opis...
takyah susah2 nk amik 1/2day leave...hihihi...
aku suka...tp lg 2 weeks aku nk kn pi lg...org kata biasa awl2 preggy sebln sekali...
tp nape aku 2x sebulan...adoiii....doc ckp aku kurang darah...
aku rasa aku mkn bapak bnyk...tak cukup2 gak ke zat tu...lotih mak dongar...
aku rasa aku ok jer...mintak la takder apa2...
scan pun tak clear...punya lasak dia berenang2 dlm tummy aku...doc nk ukur pun tak leh...
aku harap aku selamat smpi la deliver nnt...insyaAllah...dh la oiii....keje melambak nun...cayokkk

7 comments:

ita.itu said...

dik bila ko due dik? tepek la gmbr pregnant..hehe

mummysyafie said...

pegnen yer..taniah..bertambah umatNya

:)

pstt..usaha tangga kejayaan tu :P

shaliza said...

kak ita;lmbt lg kak..jan'09
mummysyafei;tq,insyaallah

S.YanaZ said...

InsyaAllah...
Semoga selamat segala2nya.
Amin.

Kalo dah berdua tuh, bkn setakat bfast...lunch/dinner/supper smuenyaaa best tawww!!!
*ahaks*

cmba said...

xpelah pi check 2minggu sekali..terjaga kesihatan hang...

shaliza said...

S.Yanaz;betul tu kak...seme sweet kan...
shima; yo la....tq

Zana S said...

wah.. udah peknen dia ek.. tahniah2...
take care k. selalu kalo kurang drg nie byk la bekalan ubat dr klinik gomen. tak gitu??? eheks..

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi