Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 06, 2008

Fahan a.k.a adik

farhan ni adik bongsu gue....aku ngn dia beza lam 8 tahun gitu.......
kelmarin dia ada kol aku...kami dua mmg rapat...skrg dia kt perak...
baru habis ngaji insyaAllah 15-08 ni start keje...
mmg lama dh la dia x blk kg...rindu gak la..
ms on call tu aku nanye la nape x nk balik...
tau dia ckp apa...mls la nk balik...bkn ada apa pun...pastu aku ckp la aku ngn mak ni apa...(geram la skit time tu)....dia blh ckp nnt dia keje nk bw mak kami tnggal ngn dia...uhhh aku nanye lagi nape...dia ckp dia kan ank laki so dia nyer responsible la kn jg mak kan...mmg la...tp aku rasa klu betul cam tu aku mmg x leh terima kut...sb aku ngn mak mmg takleh pisah la aku rasa...even aku dh kawin, klu blh aku nk pg2 aku bngn aku leh tgk dia...sb tu aku x pindah....klu balik keje tu blh jerit2 manja panggil dia....hehehe....tp x tahu la kan...klu blh jgn la farhan buat betul2....kesian la kat kakak mu ni...:(

3 comments:

ita.itu said...

wah bagus la korang..dua2 nak jaga mak..amin

cmba said...

Caya lah ngan adik hang...mmg anak laki sungguh!!!

shaliza said...

kak ita; biasa je kak,mcm ank2 lain gak...

shima; aku harap pun dia betul2 jadi ank laki...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi