Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 05, 2008

Pam Minyak

kan ada anouncement psl nk kn isi minyak sendiri start 01 Ogos...
tp aku x dgr pun & x tahu pun psl tu...
aku ni bkn tahu isi minyak sendiri...
then hr ahad cam biasa kn tuang dulu sblm gi keje...
so stop kt Shell...
aku pun tunjuk jari 3...means 30...
pastu attendan minyak tu ckp apa ntah....x dgr sb cermin x turun...
aku turun kan cermin,x elok la kan org ckp ngn kita kan...
dia pun ckp...
"kak, kn isi sendiri..."
aku "hah bakpo plk?"
aku lagi" kak x reti la..."
dia gelak kt aku...
then dia ckp "takpo kak, sy ajar...buat maso lo ni kito ajar dulu"
aku "ooo"
.....
then dia ajar la aku...
tak la susah mn...
hehehe...
isi minyak pun tak tahu...
tp kt kelantan mmg belum ada lagi pam kn isi sendiri mcm kat belah luar...
tu yg x reti tu...
takpe pasni aku reti la tu...insyaAllah...
tak susah mn pun...
m'sia blh kan..aku pun leh gak...huhuhu

1 comment:

Anoy said...

oo yeke?? sungguh la aku pun tak tau. tp kl area mmg dah lame isik sendirik. kalau pi luar kl, certain tmpt dah buat self service ade yg tak. part yg tak tu yg klakar. dah biasa isik sendirik...selamber aje la aku turun. pegang pam terus isik. hahahahahaaa

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi