Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

May 20, 2009

BAS

td bc paper...
eksiden ngeri bas ngn lori...
wuiii takut kan...terus teringat citer BAS
aku bkn nk citer psl eksiden tp nk citer pasal najibah...
najibah lagi...sori ek semua..
dah itu itu je modal nk update...hehehe
ni citer najibah gi hantar cousin dia naik bas...
punyalah excited dak tecik tu nengok bas...
ada bas lalu je mata dia melilau....
hoho tulah najibah...klu bw dia gi airport ntah mcmn plk reaksi dia...tgk kapal terbang kan...
semuanya excited...tu belum bawa dia naik lagi tuh....
nengok TV pun excited...
pastu terkejut2...ala la ank ibu...



p/s tengokla tu....eh ank ibu ni boy ke girl...ala belasah je la musim panas la ni mcm kesian nk pakaikan gaun2.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi