Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

May 26, 2009

T.A.G

Drop kat blog Shima,ada tag utk aku plk eh..
sepantas kilat aku wat shima

1. Nyatakan usia blog anda
------>klu kat blog spot dlm 3thn gak la, sblm ada gak blogging kat friendster blog since Feb'07

2. Terangkan kenapa anda berbloging
----->Saje2 jer pun...just nk share apa yg patut dikongsi,lagipun syok tau bloging ni hehehe

3. Nyatakan blog pertama yang anda baca
----->X ingat la...dah lama tp mcm blog REDMUMMY jer

4. Letakkan n3 pertama anda
----->kt blog n3 ni:1st day
----->kt friendster blog n3 ni:There is no reason to success

5. Huraikan n3 tersebut
----->hahaha no idea mar...tu yg title camtu...maklum awal2 bloging

6. Letakan 1 pic dlm blog yg anda suka
----->semua suka la,sb tu ltk dlm blog...blh ke gitu?

7. Harapan anda terhadap blog
----->harap2 blh la smpi ke ank cucu,wat kenang2kenangan,nk wat pusaka blh?

8. Pada siapa anda nk tag
-----> klu dorang rajin nk mintak kak linda, eton buat dan semua la yg berhajat nk buat.Tak kisah pun.

Ok daaaahhhh

2 comments:

LiNda said...

eh eh, ada buah tangan lah !
akak ambik dulu ekk....

shaliza said...

kak Linda;amik la kak jgn segan2

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi