Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

May 26, 2009

cuba2 sajer

sj jer ni nk cuba...

jeng..jeng...
baru lps edit blogspot ni...
ala tnbh gadget yg Read More tu...
nk tahu jadi ke tak je...

4 comments:

LiNda said...

yey..yey.. menjadilah..

shaliza said...

kak linda;huhu...cubalah kak

AyKay said...

saya pun baru je tambah that expandable post features... nasib ada blog hackers, pasal yg dlm blog help tu susah bebenor

shaliza said...

Aykay;ya la, nasib ada dorang...thanks sudi jengah blog yg tak seberapa ni.

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi