Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

July 13, 2009

disebabkan keje dah usai so jom kita wat TAG
TAG ni aku amik dr blog Seharum Kayu Manis....
Dah dia ckp sapa2 yg takder idea nk update sila amik..
so aku pun takder idea otak tepu dak dok wat tender sehari suntuk...
so aku pun amik la...lgpun TAG blh wat org makin kenal kita kan...
so layannnnnn wahhh dah mcm FFau dah

THREE NAMES THAT FRIENDS CALL YOU
1. siti
2. shaliza
3. ti

THREE MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE
1. The day my mother gave me birth - 26 Nov 1981
2. The day I get marriage - 14 Oct 2007
3. The day I gave my 1st child birth - 21 Jan 2009

THREE THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES
1. Tender
2. Tender
3. Tender

THREE WAYS TO BE HAPPY
1. Layan najibah
2. on phone
3. bloghoping

THREE GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE
1. Rahmat Allah
2. Rezeki yg berkat
3. Umur yang berkat

THREE OF YOUR FAV. HOBBIES
1. Masak
2. Titon - skrg dah tak boleh...due to status change
3. Jalan-jalan

THREE FAVORITE DRINKS
1. air suam
2. teh o suam
3. sirap kat umah org kenduri

THREE FAVORITE COLORS
1-3 goes to....hijau....ija....green

THREE U LOVE SO MUCH
1. my marriage
2. my mom
3. my child

THREE WHO DO YOU THINK WILL ANSWER THIS SURVEY
1. Siapa yang takde idea nak update entri, sila buat
2. sesiapa yg rajin la ya
3. chegu S.YaNaz klu rajin buat la ya...







No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi