Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

July 27, 2009

pucat ke?

cuba tengok gambo tuh...
pucat ke muka aku tu heh...
aku rasa tak pucat cuma aku ni jenis tak mekap...
so nampak camtu lah kan...
sajer2...sb ado org tego aku nmpk pucat sgt...
aku rasa aku sihat je...
hai nk kn mekap2 cam geng GBM ke ni...huhu
segan lah heh...
p/s muka selenge aku..gambo ms gi petandingan ngaji tu..
tu je yg sempat di ambil....see najibah tdo je dia...


2 comments:

Anoy said...

pucat! ti..ape kate hang buh lipgloss sket. takyah make up beriya pun cume kasi warna sket je. aku pun jenih tak de nak makeup2..tp sbb duk dlm aircond, kene jugak buh. dpt kurangkan bibir kering pun iye jgk. yg lain2 tu terpulang kpd masing2 kalu rajin touch up la lebih2. ;) peace

shaliza said...

dila;thanks dilla...ok nanti aku letak lipgloss...again thanks

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi