Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 14, 2011

Masterchef

dok layan Masterchef.
tapi bila ada citer ttg chef yang overstated qualification...emmm
kalau ya nak show off pun pada2 la..
lambat cepat org tahu jugak kan..
tapi saya suka rancangan ni...
peserta dia ok..
Papa Joe & chef Zubir pun OK
boleh kenal chef2 jemputan...
tak sangka kan chef2 ni comel2 & kacak2 jugak...
huhu

5 comments:

Sidratul Muntaha said...

smlm tgk dia ajo masterclass..
awan dahlia dessert dia tu..
ahhaa..
tahulah nak kawin dah..
n tunang dia nama ana dahlia..
tapi aku suek part bpk dia ngamuk dlm pages fb..
baru tahu rasa..

shaliza said...

kannn...cam berlagak pun ya mamat tu..

mrsharis said...

kadang2 layan jugak tp missed la pasal mamat tu..yang mana satu eh??

shaliza said...

ala...chef yang single not available tu la.

en_me said...

kachak sokmo.. ammboiii makk

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi