Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 25, 2011

present

hahaha
kiranya tahun ni saya dapat hadiah la..
Tupperware...5 items tu pun yang level punya..
suka sangat.
Thanks to my laling la yang tolong bayarkan...antara yang kat bawah tu saya punya...huhu
space kat umah mek tu dah la takder..bila la nak duk sendiri ni...mek cakap semak jer ngn tupperware dia....ke mek dah bagi hint suh duk sendiri tu...hahaha sila sedar diri yeh mekT!



tapi kan...saya ada tengok katalog cosway...mak ai dia punya copy&paste design sejibik macam tupperware...murah sangat2....macamna tu?

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi