Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 03, 2011

Tudung bawal

Saya masih prefer pakai tudung bawal instead tudung ready made tu bila ke tempat keje..
tak tahu kenapa bila pakai tudung ready made tu rasa pelik jer (ke tudung murah?)...baiklah pakai tudung bawal empat segi....nak kena gosok pun gosok la...janji selesa.

Tapi saya pakai jugak tudung ready made tu bila keluar hujung minggu...senang kan - sarung saja. Nak2 pulak ada anak kecik ni.

gambar penyeri entri...huihui...

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi