Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

May 16, 2012

Cinta Hati

dua ketul cinta hati...kalau time baik2 gini huh sejuk jer rasa..tapi kalau time dok gaduh huh..rasa macam nak sepuk jer sorang2...adik tu (buat masa ni la) bukan heran dengah kakak dia..melawan jugak tu tak padan kecik lagi..tapi kebanyakan kakak mengalah la..diakan kakak..

 
.
.
.
.
.
.
p/s..selamat hari guru untuk semua cikgu dan mereka yang bergelar pengajar..jasa kalian mmg tiada tolok bandingnya..terima kasih semua..

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi