Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

May 29, 2012

koleksi terbaru

koleksi terbaru tupperware...set eco living..
beli set ni nak kasi eco bottle ngn outdoor cooler tu untuk ma.


dapat free Beverage Buddy & High Handolier...mmg worth it.
huhu
banyak kali jugak la dok tanya kat abang boleh ke tak beli tu..
iyalah..dia yang nak kena bayar..hehehe
Tupperware buat orang angau tau...
color dia mmg menarik..pulak tu lifetime warranty (semua orang tahu kan)
so kalau pakai pun tak ralat sangat la..pecah boleh tukar baru..
cuma jgn kena api & gigit oleh apa2...

4 comments:

linziana said...

lin pun kumpul tupperware.hehehehehe. :)

hajiMete said...

sonok dpt barang free kanns.. ehhee

shaliza said...

Lin;hehe jom kumpul banyak2

TnHj;mmg sonotttt...

cmba said...

wahhh...semangat2...heheheheh

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi