Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

May 20, 2012

horeyyy

horeyyy...Klate kito mene male tadi.
berbaloi la cik abang kita pegi bukit jalil tuuu..(jelesss)
kita tengok kat rumah sjelah..nasib tv ok.
tv tu sekarang tengah mood ntah apa2..
sekejap ok sekejap kang diam tiba2..nak kena cari flat kut..
dan nasib jugak baik anak2 tido awal setelah diumpan dengan macam2..huhu
tapi siap la untuk menjawab soalan2 dari mem besar (mek kito la)
dia kalau tengok tv mmg mulut takleh diam...ader jer soalan2 yang kena dijawab..redha saja huhu

tapi menang pun tak best sangat lah sebab penalti kan...apa pun tahniah sek2 kito blako...hari ni pakat2 cuti belako deh.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi