Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

May 22, 2012

Effisen sungguh





cepat sungguh dorang buat...kalau self pickup boleh amik dalam masa 1 jam..huhu
saya redeem voucher ni hari ahad hari ni dah dapat..yeyyyy 
rege rm28 62%off..kalu nak leh masuk sini offer ada lagi tuh...cepat2 lah beli voucher leh lekat kat peti ice...computer..huhu
ok daaa...selamat membeli..sini ya 
ada banyak lagi deal2 yang menarik....

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi