Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

June 26, 2013

Masterchef Selebriti Musim Ke-2: Tahniah Syura

Assalamualaikum w.b.t

Tahniah Syura...walau dah pecah lama kemenangan tersebut:-)
tu lah kita kan..mana boleh simpan rahsia lama2;-)
pasti nak cerita jugak;-)
dah tak jadi rahsia lagi..tapi tengok jugaklah...walau tak sedebor mana:-)
(apahal la...asik :-) yelah..senyum tukan sedekah..tukan simbol senyum)
.
.
okaylah tu syura menang...dia bantu pesakit2 breast cancer...kalau celina dia bantu 'binatang'
bukan kata tak bagus..bagus...tapi rasanya 'manusia lagi lebih perlu dibantu:-)
again ...congrats syura..baru tahu nama betul dia zuraidah...
comel anak2nya..leh gi paris lps ni..honeymoon katanya:-)
.
.
tahniah gak untuk TRW malam tadi...ok lah tu bawa bekal semangat nak lawan sabtu ni..insyaAllah kita menang....kami tengok kat rumah sudah....abang pun tak pegi, saya ada hal hr sabtu so dia takleh nak gi mana2 even mancing kena jaga anak ye bang:-)...(ishh dia jer nak bersosial saya nak jugak-unsur gewammm disitu)
berebut2 remote mlm tadi..hihihi
.
.
.
.
p/s saya nak tengok citer dahlia...tapi susah nak cari link..yang ada sebelum ni dah kena banned agaknya...alahai..tunggu dia main kat 104 jerlah kut..best citer tu...dah tengok sampai episod 27..tup2 dah takleh tengok..huhu

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi