cewahhh tajuk tak agak2 kan...apa ada hal..asal bahagia..huhu pening dah tuan blog ni...huhu
inti popia ni dari lebihan kuah laksa yang kami buat hari tu...saya keringkan dan jadilah sambal ikan untuk buat inti...boleh buat karipap kecik jugak..tapi tulah nak menggentel karipap kecik perlukan masa, jadi saya buat popia je lah..banyak lagi inti tu..boleh la nanti buat popia untuk kuih raya nanti, insyaAllah...alang2 dah ada kan. nak buat sebekas ni pun amik masa berejam..huhu. respect pada mereka yang buat jual sekali tu...
![]() |
knp gamba ni nampak gedabak lagu ni..hishh..sedap ni...makan sambil golek2 tengok tv..tengok2 dah habis...hahaha |
4 comments:
Buat berjam-jam makan sekejap aje dah licin ye:)
Kakzakie; betul tu...nak buat bukan lama, makan sekejap jer licin:-)
choppp siti, cemane ko ikat popiah tu ek???
dilla; ko potong kulit popia tu segi empat sama...bagi panjang sikit senang nak simpul:-)
Post a Comment